Praktijk gesloten!

136 119 MensKracht coaching & counseling

Lieve lezer,

Al heb ík nog niet de pensioengerechtigde leeftijd, mijn man is al wel met pensioen gegaan. Om zoveel mogelijk van deze nieuwe fase in ons leven te genieten, heb ik ook besloten mijn activiteiten als counselor te stoppen.

Dat betekent dat ik per 1 juli 2020 geen cliënten meer zal begeleiden. 

Zoek je toch begeleiding van een erkend counselor? Kijk dan eens op de site van ABvC.  Die register-counselors worden vergoed door de aanvullende zorgverzekering.

Kom je er niet uit? Kijk dan bij je zorgverzekering op de site welke hulpverleners counseling mogen geven. Daar kunnen ook psychologen onder vallen. Of kijk op de zorgwijzer welke soorten counseling er door jouw verzekering vergoed worden.

Coaching wordt niet vergoed.

Veel succes bij je zoektocht!

 

Ps: omdat er ook veel informatie op mijn website staat, die je toch kan helpen bij het formuleren van je hulpvraag, heb ik besloten de site voorlopig in de lucht te houden.