Ervaringen

Lees wat anderen vertellen over hun ervaring bij MensKracht coaching & counseling.

Geweldig, is voor mij heel zinvol geweest, heeft mij heel erg geholpen

Jij hielp mij om mijn “vonk”weer terug te vinden en leerde mij dat ik ruimte in mag nemen. Je zag het probleem achter het probleem en hielp mij patronen doorbreken.  Zo kwam het antwoord op mijn vraag bijna natuurlijk naar boven. Je zag mij en durfde ook de vinger op de zere plek te leggen. Je hebt een hele warme, menselijke manier van begeleiden, zonder professionaliteit te verliezen. Je bent eerlijk en direct ( daar hou ik van) en betrokken. Fijn dat er ook ruimte voor humor is.

Marloes

Het voelde heel vertrouwd. Ik kon alles zeggen. En jij verwoordde het heel goed, zodat het voor mij duidelijk en helder werd.

Soms vond ik het best pittig om met een onderwerp bezig te gaan wat me raakte. Iedere keer was ik toch verrast wat het me opleverde.

Ik heb door de coaching inzicht gekregen in de oorzaak van mijn ‘probleem’. Nu ben ik veel sterker en assertiever geworden. Ik ben er nog niet, maar wel een stuk in de richting.

Verkoopmedewerker dameskleding

Een verademing om een keer echt begrepen te worden en geaccepteerd te worden. Dit gaf wat meer rust en focus om mijn problemen te doorgronden en aan te pakken.

Tijdens het traject heb ik veel kunnen praten over mijn gevoelens en mijn angsten. Ik heb ervaren dat ik deze moet erkennen als ik hier wat aan wil doen. Tegenwoordig denk ik vaker en langer na over gebeurtenissen en situaties. Dit zorgt ervoor dat mijn gevoelens en angsten niet met mij aan de haal gaan. Het contact verliep altijd in een prettige sfeer en voelde vertrouwd aan. Bedankt!

Student HBO

Ik ging er heen zonder verwachting, maar het werd me al snel duidelijk dat dit me wel kon gaan helpen. Ik hou van duidelijkheid, het op papier zetten en je er bewust van zijn, het kunnen verklaren en er op deze manier aan gaan werken. Het heeft me erg geholpen, bedankt!

Student

Goed inschatten van het probleem. Doortastend. Vakkundig. Goed verwoorden van wat ik bedoel dus goed aanvoelen. Opbouwend. Samen vanuit de put naar boven bouwen, eruit komen en daarna met een stevig fundament zelf verder het leven in met rugzak voor onderweg.

Apothekers-assistent

Dankzij Menskracht coaching ben ik me heel erg bewust geworden van mijn eigen kunnen. Ik heb geleerd dat ik voor een groot deel zelf verantwoordelijk ben voor mijn eigen geluk. Ik heb veel orde in mijn gedachten gekregen en heb veel afgesloten en ben verder gekomen met andere problemen.

Secretaresse